ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Ця політика конфіденційності Товариства з обмеженою відповідальністю «Едем-Авто» (далі Едем-Авто, або Контролер даних) застосовується до інформації, яка може бути зібрана на наступних інтернет ресурсах: https://edem-auto.hyundai.com.ua; https://edem-auto.com.ua; https://edem-truck.com.ua; https://www.facebook.com/hyundaikiev/; https://www.instagram.com/hyundai_edem_auto/ (далі по тексту – інтернет-ресурси). Реєструючись на інтернет -ресурсах, Ви погоджуєтесь прийняти інструкції, описані у цій Політиці конфіденційності та надати нам щиру і правдиву інформацію стосовно Вас.

Едем-Авто знає, що Ви турбуєтеся про те, як використовуються та поширюються Ваші персональні дані, і ми високо цінуємо Вашу довіру тому, ми будемо робити це обережно і розсудливо. Едем-Авто прагне прислухатися та проявляти повагу до Ваших побажань стосовно збереження Ваших даних на інтернет -ресурсах.

Мета цієї Політики конфіденційності проінформувати Вас про порядок збору, зберігання і обробки персональних даних та інформації, що надається Вами за допомогою цих інтернет-ресурсів.

Політика конфіденційності поширюється на «персональні дані та відомості», що збираються нами під час відвідування Вами інтернет-ресурсів та заповнення будь-яких форм зворотного зв’язку.

«Персональні дані і відомості» означають дані, які ідентифікують особисто Вас, як окремо, так і в комбінації з іншою інформацією, доступною нам. Приклади персональних відомостей включають в себе Ваше ім'я, адресу, адресу електронної пошти, телефон та інші відомості, які Ви можете надавати, коли користуєтеся нашими інтернет-ресурсами.

Використовуючи наші інтернет-ресурси, Ви погоджуєтесь на умови описані в цій Політиці конфіденційності. Якщо Ви не згодні з цією Політикою конфіденційності, просимо не користуватись вищенаведеними інтернет-ресурсами. Ми залишаємо за собою право в будь-який час вносити зміни в цю Політику. Будь-які зміни вводяться в дію викладенням її у новій редакції. Ми рекомендуємо регулярно знайомитися з оновленнями цієї Політики, щоб бути в курсі будь-яких змін і можливого порядку використання Вашої інформації.

 

Персональні дані та відомості, що збираються за допомогою інтернет - ресурсів

Персональна ідентифікаційна інформація означає інформацію, яка дозволяє нам конкретно знати, хто Ви є. Персональні відомості надаються при замовленні товарів та послуг, реєстрації облікового запису і отримання нами коментарів. Наприклад, ці відомості можуть включати в себе Ваше ім'я, адресу (як юридичну, так і фактичну), адресу електронної пошти, телефон, відомості про продукцію та галузь. Дана інформація може зберігатися в наших контактних або адміністративних базах даних у зв’язку з співробітництвом з Вами або з огляду на те, що, на нашу думку, Вам може бути цікаво отримувати від нас матеріали про нашу діяльність та послуги. Це дозволяє нам більш ефективно управляти нашими відносинами, удосконалювати наші інтернет - ресурси і послуги, запропоновані Вам, а також здійснювати таргетування матеріалів, які ми можемо направляти Вам, за інтересами.

Неперсоніфікована ідентифікаційна інформація означає інформацію виключно статистичного характеру, яка сама по собі не ідентифікує конкретних фізичних або юридичних осіб, і яка залежить від відвідувань Вами інтернет-ресурсів. Наприклад, ця інформація може включати в себе домен, з якого Ви здійснюєте доступ до інтернету, дату і час доступу до інтернет - ресурсів, а також адреса веб-сайту, з якого Ви по посиланню перейшли безпосередньо на інтернет-ресурси. Ця інформація використовується в зведеній формі для підвищення корисності і привабливості інтернет - ресурсів для користувачів.

 

Файли cookies і аналогічні технології

Ми використовуємо файли cookies та інші веб-технології для збору інформації і підтримки певних функцій наших інтернет-ресурсів. Наприклад, ми використовуємо ці технології для:

  • збору інформації про способи використання наших інтернет-ресурсів відвідувачами: відвідуваних сторінках, на яких використовуються посиланнях і тривалості перебування на кожній сторінці;
  • визначення ефективності наших рекламних кампаній і управління ними;
  • підтримки функцій наших інтернет - ресурсів, наприклад, для усунення необхідності повторно вводити вхідні відомості, що вже знаходяться в нашій базі даних, або повторно ставити налаштування, вже задані при повторних відвідуваннях наших інтернет - ресурсів; для персоналізації роботи з нашими інтернет-ресурсами.

Зазвичай інформація, яку Ви надаєте за допомогою зазначених веб-технологій, не дозволяє ідентифікувати Вас особисто. Якщо Ви не хочете отримувати файли cookies, то Ви можете налаштувати у Вашому браузері відхилення цих файлів. Крім того, Ви також можете видалити наші файли cookies після виходу з інтернет-ресурса. Хоча Ви не зобов'язані завантажувати наші файли cookies при відвідуванні наших інтернет – ресурсів, якщо Ви налаштували відхилення файлів cookies в Вашому браузері, Ви не зможете користуватися всіма функціями наших інтернет - ресурсів.

 

Використання компанією Едем-Авто Вашої персональної інформації

Зазвичай ми використовуємо персональну інформацію, зібрану за допомогою наших інтернет - ресурсів, для:

  • надання інформації про товари та послуги;
  • безпеки та запобігання шахрайству;
  • ефективного клієнтського обслуговування;
  • персоналізації використання наших інтернет - ресурсів;
  • відображення персоналізованої реклами при відвідуванні наших інтернет - ресурсів;
  • надання Вам спеціальних пропозицій та іншої інформації, яка, на нашу думку, може бути цікава Вам (але тільки з Вашого дозволу);
  • надання Вам відомостей і повідомлень щодо використання Вами наших інтернет - ресурсів;
  • надання Вам запрошень взяти участь в опитуваннях і надати нам Ваші коментарі;
  • кращого розуміння Ваших потреб та інтересів;
  • вдосконалення контенту, функціоналу і зручності інтернет - ресурсів;
  • вдосконалення наших товарів і послуг;
  • вдосконалення наших маркетингових і рекламних заходів;
  • будь-яких інших цілей, зазначених у діючому повідомленні про конфіденційність або інших угодах між Едем-Авто та Вами.

 

Надання компанією Едем-Авто спільного доступу до Вашої персональної інформації

  • Постачальники послуг. Ми надаємо спільний доступ до персональної інформації компаніям і організаціям, які надають послуги від нашого імені, наприклад, компаніям, які надають нам допоміжні послуги (включаючи процесингові послуги, послуги центру обробки даних і послуги веб-хостингу), або які допомагають нам здійснювати збут наших товарів і послуг.
  • Всередині Едем-Авто Ми надаємо спільний доступ до персональної інформації, яка збирається за допомогою наших інтернет-ресурсів працівникам Едем-Авто або іншим афілійованим організаціям Едем-Авто з метою перехресного маркетингу і в інших цілях. Якщо Ви проти надання спільного доступу до Вашої персональної інформації іншим підрозділам Едем-Авто, Ви маєте право в будь-який час відмовитися, надіславши письмове повідомлення на електронну адресу info@edem-auto.com.ua
  • Нормативно-правова відповідність, захист наших прав і прав інших осіб. Ми маємо право розголошувати персональну інформацію, коли ми сумлінно вважаємо, що розголошення відповідає законодавству, постанові суду або порядку. Ми також вправі розголошувати персональну інформацію для запобігання або розслідування можливих злочинів, включаючи шахрайство або крадіжки персональних даних, для примусового виконання або застосування наших умов користування онлайновими ресурсами або інших угод, а також для захисту своїх власних прав або майна або прав власності або безпеки наших користувачів чи інших осіб.
  • Сукупна інформація. Ми маємо право надавати спільний доступ до демографічної або опитувальної інформації третім особам, однак така інформація матиме анонімну форму і не містить ніяких особистих даних і відомостей. Сукупна інформація, до якої ми надаємо спільний доступ, може включати в себе анонімну інформацію, яка збирається за допомогою використання файлів cookies і інших аналогічних технологій відстеження, як описано в розділі «Файли cookies і аналогічні технології».
  • Ми залишаємо за собою право розголошувати Вашу персональну інформацію відповідно до цієї Політики конфіденційності, з якою Ви погодилися.
  • Ви в будь-який час можете виключити себе з наших прямих маркетингових розсилок, надіславши електронний лист або письмове повідомлення на електронну адресу info@edem-auto.com.ua. Просимо вказати Ваші ПІБ, адресу та електронну адресу, щоб ми могли знайти Вас в наших списках розсилки. Після отримання нами необхідної інформації ми видалимо Вас з наших списків розсилки. Просимо дати нам достатньо часу на виконання Вашої вимоги.

 

Посилання на інші інтернет-ресурси Едем-Авто

  • Інтернет-ресурси компанії містять гіперпосилання на інші інтернет-ресурси Едем-Авто або сторінки в соціальних мережах Зазначені інтернет-ресурси Едем-Авто є автономними і окремими інтернет-ресурсами. Кожен з них виконує певну функцію. Кожен із цих ресурсів, таким чином, регулюється даними умовами використання та політикою конфіденційності.

 

Публічна оферта

  • Користуючись інтернет-ресурсами компанії, а також заповнюючи форми зворотного зв’язку я надаю свою однозначну згоду на обробку своїх персональних даних, а саме: прізвища, імені, по батькові, адреси електронної пошти, номера телефону, ТОВ Едем-Авто з метою здійснення маркетингової діяльності та діяльності з просування товарів та послуг під торговельною маркою HYUNDAI, досліджень ринку та споживацького попиту, на наступних умовах:
  • Надані мною персональні дані, в межах зазначеної вище мети обробки персональних даних, можуть бути передані афілійованим особам Контролера даних, а також іншим особам, що мають договірні відносини з Контролером даних та здійснюють рекламні, маркетингові заходи тощо.
  • Ця згода чинна протягом строку, необхідного для реалізації передбаченої нею мети обробки персональних даних, та може бути відкликана шляхом направлення повідомлення Контролеру даних на електронну адресу info@edem-auto.com.ua. Відкликання цієї згоди матиме наслідком припинення обробки моїх персональних даних.
  • Я повідомлений(а) про Контролера моїх персональних даних, склад та зміст, мету обробки моїх персональних даних та осіб, яким передаються мої персональні дані. Поширення, передача та надання доступу до персональних даних іншим особам в рамках цієї згоди, не потребуватимуть отримання окремої згоди на такі дії або надання мені окремого повідомлення.
  • Будь-які звернення стосовно обробки моїх персональних даних мають бути направлені на адресу Контролера даних.
  • Я повідомлений(а) про те, що маю права суб'єкта персональних даних, передбачені ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних» від 01 червня 2010 року № 2297-VI.